TEDx Academy 2017: «Ο καλύτερός μας εαυτός»-Το πρόγραμμα και οι ομιλητές

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
14 Σεπτεμβρίου 2017 10:04:00

Το event της χρονιάς πλησιάζει! Το ΤEDxAcademy πιστό στο ραντεβού του επιστρέφει και φέτος για 8η χρονιά στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα «Ο καλύτερος μας εαυτός – Our Best Self» και υποδέχεται διεθνώς αναγνωρισμένους, συναρπαστικούς ομιλητές, οι οποίοι θα μας δώσουν έμπνευση να ανακαλύψουμε όλοι μαζί την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Μερικά από τα θέματα που θα αγγίξουν οι ομιλητές περιλαμβάνουν:

· Η σημασία της γυναίκας στη σημερινή εποχή

· Πως διαμορφώνει η τεχνολογία την ίδια μας τη ζωή

· Πως το fintech ενδυναμώνει ανθρώπους και χώρες

· Τρόποι εξερεύνησης της προσωπικής μας εργασιακής ασφάλειας

· Πως μπορεί η ιστορία να μας βοηθήσει να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό

· Η κοινωνική επιχειρηματικότητα ως εναλλακτικό μέσο δράσης

Στην πρώτη ενότητα με τίτλο ‘The World at its best’, η Anastasia Mikova, δημοσιογράφος και σκηνοθέτης, ο Andreas Stavropoulos, Technology Investor, ο Spiros Margaris, Fintech Expert και ο Jacob Morgan, Best-Selling Author, Keynote Speaker & Futurist, θα μοιραστούν με το κοινό το όραμα τους για το πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τον κόσμο.

Στη συνέχεια, στην ενότητα ‘Communities at their best’, η Maria Efthymiou, Καθηγήτρια Ιστορίας, ο Nikos Vettas, Καθηγητής Οικονομικών, η Melina Taprantzi, Κοινωνική Επιχειρηματίας και ο David Katz, Κοινωνικός Επιχειρηματίας, υποστηρίζουν ότι η μεγαλύτερη ‘υπερδύναμη’ στον κόσμο είναι η ικανότητα να οραματιστεί κανείς το μέλλον, να προκαλέσει ενθουσιασμό και αυτό να το μοιραστεί και με τους υπόλοιπους γύρω του ώστε να το κάνει πραγματικότητα.

Τέλος, στην ενότητα ‘Our best self’, ο Andonis Foniadakis, Χορογράφος, ο Robin Farmanfarmaian, Συγγραφέας – Επιχειρηματίας, ο Dean Karnazes, Υπερ-μαραθωνοδρόμος, ο Caspar Berry, Επαγγελματίας Παίκτης Πόκερ και η Λίνα Νικολακοπούλου, Στιχουργός και Συνθέτης, θέτουν μέσα από την προσωπική τους εμπειρία και διαδρομή ερωτήματα όπως: Πως είναι το όραμα μας για τον καλύτερο μας εαυτό; Παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις; Τι μας δίνει κίνητρο; Πως διαχειριζόμαστε το ρίσκο; Πως αντιλαμβανόμαστε το μέλλον; Είμαστε τελικά έτοιμοι για τον καλύτερο μας εαυτό;

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του TEDxAcademy, Νίκη Συροπούλου, δήλωσε: «Φέτος, στην 8η χρονιά του TEDxAcademy στην Αθήνα, θέλαμε να κάνουμε -φαινομενικά- εύκολες ερωτήσεις. Έχουμε επίδραση στον κόσμο; Κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των συμπολιτών μας; Εύκολες ερωτήσεις, χωρίς όμως τόσο προφανείς απαντήσεις. Οι ομιλίες των καλεσμένων μας, ανθρώπων πρωτοπόρων με καινοτόμες ιδέες και όραμα από διαφορετικά υπόβαθρα, θα μας βοηθήσουν να τις απαντήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Οι εγγραφές για συμμετοχή στο TEDxAcademy 2017 έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται συνεχώς το επόμενο διάστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του TEDxAcademy, www.tedxacademy.com αλλά και στα social media του οργανισμού.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα του φετινού TEDX Academy περιλαμβάνει:

Session 1: Global View

Anastasia Mikova/ Film Director

Δημοσιογράφος και σκηνοθέτης, η Anastasia Mikova, μέσα από την καινούργια της ταινία «Woman» έρχεται για να μας τονίσει τη σημασία της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία.

Andreas Stavropoulos/ Technology Investor

Επενδυτής από την Silicon Valley που στηρίζει εταιρείας με μέλλον και προοπτική, θα μας εξηγήσει πως η τεχνολογία διαμορφώνει πλέον την ίδια μας τη ζωή.

Spiros Margaris/ Fintech Expert

Εμπειρογνώμονας στον τομέα της τεχνολογίας και του insurtech και ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της παγκόσμιας σκέψης, θα μιλήσει για το πως η Fintech ενδυναμώνει ανθρώπους και χώρες.

Jacob Morgan /Best-Selling Author, Keynote Speaker & Futurist

Τρεις φορές best-selling συγγραφέας και συναρπαστικός ομιλητής, θα μας βοηθήσει να εξερευνήσουμε την προσωπική μας εργασιακή ασφάλεια και να πλοηγηθούμε σε ένα νέο κόσμο.

Session 2: Local Communities

Maria Efthymiou / History Professor

Στην ομιλία της θα αναφερθεί στα τρία διαχρονικά δυνατότερα σημεία του Ελληνισμού τα τελευταία 4.000 χρόνια. Πώς η Ιστορία μπορεί να μας κάνει να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό;

Nikos Vettas / Professor of Economics

Με μακροσκελή εμπειρία στον τομέα μικροοικονομίας και της βιομηχανικής οργάνωσης, θα μας αναλύσει πώς μπορεί να επιτευχθεί ανάπτυξη στην Ελλάδα παρόλη τη βαθιά οικονομική κρίση.

Melina Taprantzi/ Social Entrepreneur

Επιχειρηματίας και ιδρύτρια του Wise Greece θα μας μιλήσει για την κοινωνική επιχειρηματικότητα ως εναλλακτικό μέσο δράσης αλλά και ανταπόδοσης στην κοινωνία.

David Katz/ Social Entrepreneur

Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του μοναδικού οργανισμού στον κόσμο που αποκομίζει κέρδος από πλαστικά απορρίμματα, θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε πως η μεγαλύτερη απειλή των ωκεανών, μπορεί να γίνει η πλουσιότερη ευκαιρία της ανθρωπότητας.

Session 3: Best Self / Human Dimension

Andonis Foniadakis / Choreographer

Παγκόσμιας φήμης χορευτής και χορογράφος, πρόκειται να συζητήσει τους τρόπους με τους οποίους η τέχνη τον διαμόρφωσε ως άτομο, οδηγώντας τον στον καλύτερό του εαυτό.

Robin Farmanfarmaian/ Author – Entrepreneur

Συγγραφέας, επιχειρηματίας και ειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας και υγείας, η Robin Farmanfarmaian θα μιλήσει για το πάντρεμα τεχνολογίας και υγείας και πως αυτό μας εξασφαλίζει ποιότητα στη ζωή μας.

Dean Karnazes/ Ultramarathoner

Διεθνώς αναγνωρισμένος υπερμαναθωνοδρόμος και αθλητής αντοχής, θα εξηγήσει πως φτάνοντας στα όρια μυαλό και σώμα, μπορούμε να βρούμε την καλύτερη πτυχή του εαυτού μας.

Caspar Berry / Professional Poker Player

Με σπουδές στα Οικονομικά και την Ανθρωπολογία και ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ πλέον, θα μιλήσει για την αβεβαιότητα και τη λήψη αποφάσεων που μας οδηγούν στον καλύτερο μας εαυτό.

Lina Nikolakopoulou/ Lyricist & music producer

Εμβληματική μορφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, στιχουργός, παραγωγός και πολύπλευρη προσωπικότητα, έρχεται για να μας αναλύσει την ομορφιά της τέχνης και της δημιουργίας.

TEDxAc17 #BestSelf Facebook: www.facebook.com/TEDxAcademy Blog: http://blog.tedxacademy.com twitter: http://www.twitter.com/tedxacademy flickr: http://www.flickr.com/photos/tedxacademy

Δύο λόγια για το: TEDxAcademy

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη διάδοση ιδεών, συνήθως με τη μορφή σύντομων και ισχυρών συνομιλιών. Η TED ξεκίνησε το 1984 ως συνέδριο όπου η τεχνολογία, η ψυχαγωγία και ο σχεδιασμός συγκλίνουν και σήμερα καλύπτει σχεδόν όλα τα θέματα - από την επιστήμη έως την επιχειρηματικότητα σε παγκόσμια θέματα. Κάθε χρόνο στην ετήσια εκδήλωσή της, ορισμένοι από τους κορυφαίους στοχαστές και επαγγελματίες στον κόσμο καλούνται να μοιραστούν με το κοινό, την εμπειρία και το πάθος τους. Ο Bill Clinton, ο Bill Gates, η Jane Goodall, ο Frank Gehry, είναι μόνο μερικοί από τους εξαιρετικούς ομιλητές του. Εν τω μεταξύ, οι ανεξάρτητες εκδηλώσεις TEDx βοηθούν να μοιράζονται ιδέες σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την TED και τις συνομιλίες της, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.ted.com Δύο λόγια για το TEDxAcademy Η Ακαδημία ιδρύθηκε αρχικά από τον Πλάτωνα στην Αθήνα το 387 π.Χ. και ήταν μια πλατφόρμα συζητήσεων και ανταλλαγής ιδεών για τη λογοτεχνία, την επιστήμη και την τέχνη με σκοπό την προώθηση της κοινωνίας. Περίπου 2000 χρόνια αργότερα, η TED βασίζεται στην ίδια αρχή και η TEDxAcademy εμπνέεται από τη σύνδεση του παρελθόντος με το μέλλον, δημιουργώντας μια πλατφόρμα για διάλογο που θα βοηθήσει στην αλλαγή στην Ελλάδα. Η TEDxAcademy διοργανώνει κάθε χρόνο μια εκδήλωση, όπου αξιόλογοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται τις ιδέες τους. Ιδέες που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά στο μέλλον της χώρας μας.

Το TEDxAcademy είναι ένας Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός. Τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής προσφέρουν από τον προσωπικό τους χρόνο για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεων.

Μεταξύ των ομιλητών των προηγούμενων ετών του TEDxAcademy ήταν οι: Richard Saul Wurman ιδρυτής του, Peter Diamandis co-founder of Singularity University, Daniele Kraft founder of Exponential Medicine at Singularity University, Michael Ignatieff, James Robinson, Daniel Gilbert, Dimitri Nanopoulos και πολλές ακόμη εξέχουσες προσωπικότητες. Για περισσότερες πληροφορίες : www.tedxacademy.com

 

0 σχόλια

Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή! Το email σας δεν δημοσιεύεται...
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

Γενετικά τροποποιημένη μπίρα χωρίς λυκίσκο

Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακάλυψαν, για πρώτη φορά, μια μέθοδο - με τη βοήθεια της γενετικής μηχανικής- για να προσδίδουν στην μπίρα τη χαρακτηριστική γεύση του λυκίσκου, χωρίς η μπίρα να περιέχει καθόλου αυτό το φυτικό συσταστικό της. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα λογισμικό τροποποποίησης του DNA για ...

Διαβάστε περισσότερα

Το παλαιότερο μήνυμα μέσα σε μπουκάλι βρέθηκε σε ακτή βόρεια του Περθ

Το παλαιότερο γνωστό μήνυμα μέσα σε μπουκάλι βρέθηκε σε ακτή της Αυστραλίας 132 χρόνια μετά τη ρίψη της φιάλης από γερμανικό πλοίο στον Ινδικό Ωκεανό, στο πλαίσιο ενός πειράματος για την παρακολούθηση των θαλασσίων ρευμάτων, ανακοίνωσαν σήμερα αυστραλοί αξιωματούχοι. Το ορθογώνιο μπουκάλι του τζιν που το ...

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Ε. ενισχύει την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο

Ένα ακόμη βήμα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο, επιχειρεί να κάνει η Ευρώπη. Σε αυτήν την κατεύθυνση, κινήθηκε το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, το οποίο ενέκρινε κείμενο συμπερασμάτων, με το οποίο ζητά την ισχυροποίηση της ευρωπαϊκής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας ...

Διαβάστε περισσότερα

Κινεζικοί οι δύο ισχυρότεροι υπερυπολογιστές στον κόσμο

Όχι μόνο οι δύο ισχυρότεροι υπερυπολογιστές στον κόσμο είναι κινεζικοί, αλλά η Κίνα για πρώτη φορά ξεπέρασε τις ΗΠΑ και έχει τα περισσότερα υπερυπολογιστικά συστήματα (202 έναντι 143) στον κατάλογο «Top 500» με τους 500 μεγαλύτερους υπερυπολογιστές διεθνώς. Πριν από έξι μόλις μήνες, οι ΗΠΑ ...

Διαβάστε περισσότερα

Τα ρομπότ απειλούν τις δουλειές μας?

Πώς η τεχνολογία αλλάζει την αγορά εργασίας και πόσο χρήσιμοι θα είμαστε όταν τη δεκαετία του 2020 τα ρομπότ θα ζουν και θα εργάζονται ανάμεσά μας; Στα επόμενα πέντε χρόνια 7,1 εκατομμύρια θέσεις εργασίας εκτιμάται ότι θα χαθούν και αντίστοιχα 2 εκατομμύρια θέσεις για εργαζομένους στην ...

Διαβάστε περισσότερα

Έλληνες ερευνητές κάνουν τις selfies 3d!

Μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει τη μετατροπή μιας φωτογραφίας «σέλφι» σε τρισδιάστατο (3D) ομόιωμα, ανέπτυξαν δύο Έλληνες ερευνητές στη Βρετανία.Χάρη στη νέα τεχνική, καθίσταται πλέον εφικτή η παραγωγή μιας τρισδιάσταστης (3D) ανακατασκευής ενός προσώπου, με αφετηρία μια τυπική δισδιάστατη εικόνα, που μπορεί να είναι «selfie». Η ...

Διαβάστε περισσότερα

Το Τwitter ετοιμάζεται να...φλυαρήσει

Το Twitter θα ξεκινήσει δοκιμές με μικρές ομάδες χρηστών ανά τον κόσμο, οι οποίοι θα επιλεγούν τυχαία και θα μπορούν να «τουιτάρουν» έως 280 χαρακτήρες, σε διάφορες γλώσσες. Προς το παρόν, σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερς, δεν ...

Διαβάστε περισσότερα

Η απόλυτη εφαρμογή για να βρίσκετε πάντα τα παιδιά σας στο τηλέφωνο!

Ο Νικ Χέμπερτ από το Γουέστ Γουίκχαμ του Λονδίνου είχε κουραστεί να ψάχνει τον 13χρονο γιο του στο κινητό και να λαμβάνει μηνύματα τύπου «λυπάμαι για την καθυστέρηση» ή «είδα το μήνυμά σου, αλλά ...». Ο μικρός δεν το σήκωνε σχεδόν ποτέ. Έτσι, ο Νικ έφτιαξε μια ...

Διαβάστε περισσότερα

TEDx Academy 2017: «Ο καλύτερός μας εαυτός»-Το πρόγραμμα και οι ομιλητές

Το event της χρονιάς πλησιάζει! Το ΤEDxAcademy πιστό στο ραντεβού του επιστρέφει και φέτος για 8η χρονιά στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα «Ο καλύτερος μας εαυτός – Our Best Self» και υποδέχεται διεθνώς αναγνωρισμένους, συναρπαστικούς ομιλητές, ...

Διαβάστε περισσότερα

Αναγνώριση προσώπου, ασύρματη φόρτιση και...1,5 μισθός!

Το καμάρι της Apple το iPhone Χ ή 10 ,ονομάστηκε έτσι για να τιμηθούν τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου της σειράς. Είναι το πρώτο που δεν διαθέτει το κλασικό κουμπί που είχαν μέχρι τώρα όλα τα iPhone. Αντί αυτού θα ανοίγει ...

Διαβάστε περισσότερα

Προσοχή: Αρπάζουν πολλά ευρώ με ένα τηλεφώνημα

Θύμα μιας καλοστημένης απάτης έπεσε μια οικογένεια από την Αθήνα. Επιτήδειοι, τηλεφωνώντας δήθεν από γνωστή τεχνολογική εταιρεία, απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από την πιστωτική κάρτα της μητέρας.Πιο συγκεκριμένα, κατάφεραν να αρπάξουν 338 ευρώ!  Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα δέχτηκε τηλεφώνημα από αγνώστους, οι οποίοι υποδυόμενοι τους ...

Διαβάστε περισσότερα

Ένα app που σώζει ζωές!

Τι είναι η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης; Είναι μια δωρεάν κάρτα που προσφέρει πρόσβαση σε ιατρικά αναγκαία, κρατική περίθαλψη κατά την προσωρινή διαμονή σας σε μια από τις 28 χώρες της ΕΕ, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία, με τους ίδιους όρους και το ...

Διαβάστε περισσότερα

Απίστευτα προϊόντα και υπηρεσίες που δεν υπήρχαν πριν 10 χρόνια...

To 2007 o κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός. Για παράδειγμα, πριν μία δεκαετία δεν ήταν δυνατή η πλοήγηση στο Google Chrome, ούτε η κράτηση μίας κατοικίας στην Airbnb. Αρκετά απίστευτα προϊόντα και υπηρεσίες έχουν εφευρεθεί τα τελευταία 10 χρόνια – ορισμένα μάλιστα τα τελευταία πέντε ή ...

Διαβάστε περισσότερα

10... τρικ για καλύτερο Wi-Fi

Έχετε πρόβλημα με τη σύνδεση στο διαδίκτυο; Θέλετε να σπάσετε το router από τα νεύρα σας γιατί καμία... γραμμή σήματος δεν εμφανίζεται στη συσκευή σας. Be cool!  Στο insider.gr βρήκαμε 10 απλά βήματα για να δώσετε λύση στο πρόβλημα της εξασθενημένης σύνδεσης Επιλέξτε την κατάλληλη θέση Μπορεί να ...

Διαβάστε περισσότερα

Νέος φόρος στα tablets!

Πιο ακριβά κατά 2% θα είναι από σήμερα τα tablet με μνήμη RAM άνω των 4GB.  Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο για δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, που «πέρασε» κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Βουλής, το οποίο μάλιστα αρχικά προέβλεπε επιβολή τέλους 1%, αλλά την τελευταία στιγμή ...

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό είναι το κόλπο για να βρίσκετε εύκολα ξαπλώστρα στην Παραλία! Video

Ήρθε το καλοκαίρι, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η παραλία γίνεται ο αγαπημένος σου προορισμός! Ώρα για θάλασσα και χαλάρωση και κάπου εκεί η περιπέτεια της ξαπλώστρας ξεκινά! Τρέχεις πάνω κάτω στην καυτή άμμο, νιώθεις την απογοήτευση να σε κυριεύει χάνοντας πολύτιμο χρόνο και τελικά δεν ...

Διαβάστε περισσότερα

Αποκαλυπτική έρευνα: Τρεις ώρες τη μέρα σερφάρουν οι Έλληνες!

Την παγκόσμια τάση, που θέλει τους καταναλωτές να παραμένουν online, όπου κι αν βρίσκονται, ακολουθεί και η Ελλάδα, με το smartphone να είναι, πλέον, η προέκταση του χεριού μας και η δημοφιλέστερη συσκευή για περιήγηση στο διαδίκτυο! Τα συμπεράσματα της έρευνας της Focus Bari, που πραγματοποιήθηκε ...

Διαβάστε περισσότερα

To σούπερ μάρκετ του μέλλοντος! Video

H λέξη τεχνολογία είναι αδιαμφισβήτητα συνδεδεμένη με την Ιαπωνία! Η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου μας δείχνει ξανά το δρόμο όσον αφορά στα σούπερ μάρκετ του μέλλοντος! Σε λίγα χρόνια κανείς δεν θα βαριέται να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ, καθώς δεν θα υπάρχουν ατελείωτες ουρές στα ταμεία, ...

Διαβάστε περισσότερα

Το Cassini στέλνει τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από τους δακτυλίους του Κρόνου!

Το διαστημόπλοιο Cassini της Εθνικής Αεροναυτικής και Διαστημικής Υπηρεσίας τωνΗΠΑ (NASA) έστειλε χθες τις πλησιέστερες φωτογραφίες του Κρόνου που έχουνληφθεί ποτέ, έχοντας επιζήσει της πρώτης καταβύθισής του μέσα στους δακτυλίουςτου πλανήτη, είπε η υπηρεσία χθες.Μια συνεχής ροή φωτογραφιών που δείχνουν σύννεφα να στροβιλίζουν, έναντεράστιου μεγέθους ...

Διαβάστε περισσότερα

Η προπώληση εισιτηρίων για το TEDx Χαλκίδας ξεκίνησε!

Το TEDxChalkida «άνοιξε» τις πόρτες του. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε και μπορείτε να τα προμηθευτείτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/tedxchalkida-2017-exelixis Το θέμα του φετινού TEDxChalkida είναι η «ΕΞΕΛΙΞΗ». Ο χρόνος δεν περιμένει, δε σταματά. Από το Big Bang μέχρι και την ψηφιακή επανάσταση πραγματοποιήθηκε μια εξελεγκτική διαδικασία. ...

Διαβάστε περισσότερα

H σελίδα της ΕΛ.ΑΣ στο Facebook εκπλήσσει ευχάριστα!

Η περιήγηση στην σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Facebook όσο και αν δεν το πιστεύετε έχει πλάκα! Σε αντίθεση με αυτό που οι περισσότεροι περιμένουν να δουν μέσα σε αυτήν με «αυστηρές» ανακοινώσεις με ξύλινη γλώσσα και «στεγνά» δελτία τύπου, η ΕΛ.ΑΣ ακολουθώντας τον παλμό ...

Διαβάστε περισσότερα

Η Wind αναζητά τα επόμενα ταλέντα και δίνει ευκαιρίες απασχόλησης!

Δέκα νέους που θα ξεχωρίσουν για το ταλέντο, την προσωπικότητα, τη δημιουργικότητα και το πάθος τους αναζητά να εντάξει μόνιμα στο δυναμικό της η WIND Ελλάς μέσα από την πρωτοβουλία WIND Young Talents – Graduate Trainee Program. Η κατάθεση αιτήσεων ενδιαφέροντος είναι ανοιχτή έως και τις ...

Διαβάστε περισσότερα

Online αγορές:Tι επιλέγουν Ευρωπαίοι και Έλληνες

Αρκετά ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία έρευνας της Mastercard για τις πανευρωπαϊκές τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πληρωμές, σύμφωνα με την οποία το 40% των Ελλήνων online καταναλωτών προτιμά το Διαδίκτυο, προκειμένου να κλείσουν ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, ενώ σε σχετικά υψηλά ποσοστά (20%) κυμαίνεται ...

Διαβάστε περισσότερα