«Αν τα συνεργεία δεν βιαστούν για τον καθαρισμό οι συνέπειες θα είναι τραγικές»

ΕΛΛΑΔΑ
14 Σεπτεμβρίου 2017 00:43:00

Από την Ελευσίνα μέχρι την Πειραϊκή, την Φρεαττύδα, τον Άλιμο και την Γλυφάδα επεκτείνεται η πετρελαιοκηλίδα που δημιουργήθηκε μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη". Η ρύπανση πνίγει πλέον τις περισσότερες ακτές της Νότιας Αττικής. Δυνάμεις του Λιμενικού και εταιρίες απορρύπανσης με πλωτά φράγματα και απορρυπαντικά προσπαθούν να περιορίσουν την καταστροφή.

Στη Φρεαττύδα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαραντάκος και αποκάλυψε εικόνες-σοκ από την περιοχή. Μαζί του ήταν και ο περιβαλλοντολόγος καθηγητής Μιχάλης Πετράκης, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα για τις δύσκολες στιγμές που έρχονται αν δεν γίνουν γρήγορα οι απαραίτητες ενέργειες.

«Τα συνεργεία θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο. Όσο πιο σύντομα περιορίσουν την εξάπλωση, τόσο πιο καλά θα είναι τα πράγματα. Για να περιοριστεί ωστόσο η εξάπλωση, πρέπει να υπάρχει συντονισμός, να παρακολουθούν ταυτόχρονα τις μετεωρολογικές συνθήκες και τις δορυφορικές φωτογραφίες που δείχνουν την πορεία της πετρελαιοκηλίδας. Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, και λειτουργήσουν όλα γρήγορα και όπως πρέπει, ίσως να μπορέσουμε μέσα σε λίγο καιρό να καθαρίσουμε με χημικό τρόπο τις περιοχές», δήλωσε ο περιβαλλοντολόγος καθηγητής Μιχάλης Πετράκης.

«Το πετρέλαιο αυτό θα διασπαστεί, θα δημιουργηθεί ένα στρώμα, που οι οικολόγοι ονομάζουν...μους σοκολάτας, το οποίο καλύπτει όλη την επιφάνεια και επιφέρει όλες τις μεταβολές στο οικοσύστημα. Το οικοσύστημα σε αυτές τις περιοχές θα υποστεί ένα ισχυρό σοκ. Σε περίπτωση που η κηλίδα του πετρελαίου σκεπάσει την επιφάνεια της θαλάσσης, τότε εμποδίζει την ανταλλαγή οξυγόνου και όταν ένα οικοσύστημα δεν έχει οξυγόνο, μιλάμε για ένα νεκρό οικοσύστημα και για μια μεγάλη καταστροφή. Αν όμως προλάβουν, ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα. Επιφανειακά μπορεί να καθαρίσει, οι ακτές θα χρειαστούν χημικές διεργασίες για να καθαριστούν», τόνισε ο κύριος Πετράκης.

«Ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει μπάνιο εδώ», κατέληξε ο κύριος Πετράκης, καλώντας τους πολίτες να αποφεύγουν τις συγκεκριμένες περιοχές.

 

Καταγγελία από την Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού: 45 χρόνων  το πλοίο και γεμάτο μπαλώματα


«Τεράστια και αναπάντητα ερωτηματικά δημιουργεί η βύθιση του μικρού Δ/Ξ "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ" της Ναυτιλιακής εταιρίας του Θ. Κουντούρη το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο Βόρειο τμήμα του αγκυροβολίου Πειραιά.

Το πλοίο απέπλευσε έμφορτο τις πρωινές ώρες της 10/9/2017 από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου (ΕΛΠΕ) μεταφέροντας 2.200 μετρικούς τόνους fuel oil και 370 μετρικούς τόνους marine gas oil. Στο πλοίο φέρονται να επέβαιναν 2 μέλη του πληρώματος σε σύνολο 11…..

Οι δύο Ναυτικοί που επέβαιναν στο πλοίο διασώθηκαν την τελευταία στιγμή από ρυμουλκό που είχε προσεγγίσει την περιοχή βύθισης του πλοίου. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή επικρατούσαν πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Να υπογραμμίσουμε επίσης ότι το πλοίο ήταν κατασκευής του 1972 χωρητικότητας 3205 τόνων. Υπερήλικο το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας ενώ σύμφωνα με διάφορες αναφορές και καταγγελίες, στο μηχανοστάσιο, εκεί όπου σημειώθηκε η εισροή υδάτων έφερε διάφορα πρόχειρα μπαλώματα με σκοπό να κλείσουν τις ανοιχτές τρύπες!!!

Επίσης η ανακοίνωση του ΥΕΝ σχετικά με την βύθιση του πλοίου έγινε μετά από 13 ώρες ενώ στην ίδια αυτή ανακοίνωση όλως περιέργως εκείνο το οποίο βγάζει μάτι είναι η βεβιασμένη αναφορά ότι όλα τα πιστοποιητικά του πλοίου είχαν ελεγχθεί και βρέθηκαν εντάξει!

Ταυτόχρονα γεννιούνται σοβαρά ερωτηματικά όπως ότι ενώ το πλοίο ήταν φορτωμένο και έπρεπε σε αυτό να υπάρχει πλήρης επάνδρωση του πληρώματος, αντίθετα έλειπαν 9 από τα 11 μέλη του πληρώματος!!

Ταυτόχρονα οι προδιαγραφές των πλοίων αυτής της ηλικίας, σε συνδυασμό με την μεταφορά και επεξεργασία πετρελαιοειδών μέσα και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά τα καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνα για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και ειδικότερα για την πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης σε περίπτωση ναυτικού ατυχήματος.

Σε ότι αφορά την βύθιση του πλοίου αποδείχτηκε περίτρανα η ανικανότητα, η ανεπάρκεια σχεδιασμού – οργάνωσης και κυρίως των μέσων για τον περιορισμό της θαλάσσιας ρύπανσης και κατ' επέκταση της οικολογικής καταστροφής που συντελέστηκε στην Σαλαμίνα αλλά και σε μεγάλο μέρος της ακτογραμμής του Πειραιά.

Αποτέλεσμα αυτής της ανεπάρκειας είναι το γεγονός ότι η πετρελαιοκηλίδα κατέκλυσε ακόμη και το κεντρικό τμήμα των ακτών του Πειραιά, όπως την Πειραϊκή, την Φρεαττύδα κ.λπ.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του ΥΕΝ σχετικά με τα αδιαμφισβήτητα προβλήματα που αφορούσαν την ασφάλεια του συγκεκριμένου πλοίου σε συνδυασμό με την πλήρη αποτυχία που σημειώθηκε στην μη επέκταση της πετρελαιοκηλίδας και της οικολογικής καταστροφής που συντελέστηκε δείχνουν για άλλη μια φορά πόσο μικρή σημασία δίνεται στην ασυδοσία των εφοπλιστών και μέσα από ανεπαρκείς και αναποτελεσματικούς ελέγχους διασφαλίζεται η χρησιμοποίηση πλοίων που αποτελούν κινητές οικολογικές βόμβες έτοιμες σε κάθε στιγμή να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη περιβαλλοντική καταστροφή!

Ενδιαφέρον έχει και πρέπει να σημειωθεί ότι τις ημέρες της βύθισης του πλοίου και έως χθες ο υπουργός Ε.Ν παρέμεινε ακλόνητος στο ταξίδι του στο Λονδίνο και στις συναντήσεις του με τους εκεί εκπροσώπους του εφοπλιστικού κεφαλαίου για να συζητάει μαζί τους την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους και περιχαρής δήλωνε από εκεί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ότι «το ΥΕΝ έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά» και ότι «έχει ελεγχθεί κατά 90 έως 95% η πετρελαιοκηλίδα» ενώ μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα γίνει σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες και άλλους φορείς, δηλαδή 4 μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Τα συμπεράσματα οφείλουν να τα βγάλουν ο λαός και οι κάτοικοι της Σαλαμίνας και του Πειραιά που ένα τριήμερο βιώνουν την δυσοσμία και την καταστροφή των ακτών τους!

Η ΠΕΝΕΝ απαιτεί να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες κυρίως για την κατάσταση στο πλοίο, τις συνθήκες και τα αίτια της βύθισής του καθώς και τους λόγους που ξέφυγε από κάθε έλεγχο η πετρελαιοκηλίδα η οποία προκάλεσε πρωτοφανή θαλάσσια ρύπανση και καταστροφή».

 

Πηγή:Star

0 σχόλια

Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή! Το email σας δεν δημοσιεύεται...
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

Γροθιά με...κελεμπία στο "αναπτυξιακό προφίλ"της χώρας

Το 2010 δόθηκε προτεραιότητα από το Κράτος του Κατάρ στις επενδύσεις στην Ελλάδα, για το λόγο αυτό και η Al Rayyan, ως όχημα επενδυτικό, έχει συσταθεί στην Ελλάδα και όχι σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα . Η ανάπτυξη ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από εδώ και να ...

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωσε τον...να τον σώσεις

Περιμένεις επιστροφή από την Εφορία;Έχεις να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ;Έχεις λογαριασμό και φοβάσαι μήπως πας κάποια στιγμή στο ΑΤΜ και δεις να έχουν κάνει "φτερά" οι ισχνές αποταμιεύσεις σου;Κάνε μία κίνηση και δήλωσε τον λογαριασμό σου (για να τον εξοπλίσεις με την πανοπλία του ακατάσχετου) για να ...

Διαβάστε περισσότερα

Την Παρασκευή η "λυπητερή"της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, για την ακρίβεια σε πέντε εργάσιμες ημέρες μέχρι τη Παρασκευή 29 του μηνός, πρέπει οι πλέον των 6 εκατομμυρίων ιδιοκτητών ακινήτων, να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, μαζί με την δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος. Το σχετικό εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ, ...

Διαβάστε περισσότερα

Τα περίεργα και παράξενα του ΕΝΦΙΑ

Τα απίστευτα ,περίεργα και παράξενα με τον ΕΝΦΙΑ και τις ταραχές που προκαλούν τα ειδοποιητήρια, συνεχίζονται. Στις αποκαλύψεις του Star.gr με φορολογούμενους που καλούνται να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ χωρίς να έχουν στο όνομα τους ακίνητο, όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ της Σοφίας Βάγκα, έρχεται να προστεθεί ...

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Ανδρουλάκης: «Εγώ δημόσιος υπάλληλος της πολιτικής δεν θα γίνω»

«Θα προτιμήσω να πάω σπίτι μου από το να γίνω δημόσιος υπάλληλος της πολιτικής». Με τη φράση αυτή ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Ν. Ανδρουλάκης, έδωσε το στίγμα του για τον τρόπο που ονειρεύεται την Κεντροαριστερά και το νέο ήθος ...

Διαβάστε περισσότερα

Χιόνια στο Καϊμακτσαλάν! Video

Ενώ η μισή χώρα έσκαγε από τη ζέστη με τον υδράργυρο να φτάνει ακόμα και τους 38 βαθμούς Κελσίου, στο Καϊμακτσαλάν έριξε χιόνι! Ο καιρός σήμερα Παρασκευή άλλαξε δραματικά και το πρωί στο Καϊμακτσαλάν καταγράφηκαν θερμοκρασίες, λίγο πάνω από το μηδέν και έπεσε και το πρώτο ...

Διαβάστε περισσότερα

Συνήγορος του Πολίτη: Να επιστραφούν οι συντάξεις που παρακρατήθηκαν ως εισφορές

Με επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και τον υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Συνήγορος του Πολίτη ζητά τη ανάληψη συγκεκριμένων δεσμεύσεων για την επιστροφή των ποσών που κακώς παρακρατήθηκαν, όπως υποστηρίζει, από τις συντάξεις ως εισφορές του κλάδου ασθένειας μέχρι ...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΑΑ: Ανατροπή των κανόνων στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ, κίνδυνος πλέον να καταστούν εντελώς αναποτελεσματικά

Η υπερπροσφορά μονάδων ιδιωτικών ΚΤΕΟ (πλέον των 170 σε όλη τη χώρα), σε σχέση με τα ελεγχόμενα οχήματα, έχει οδηγήσει σε πολύ χαλαρούς ελέγχους, καθώς τυχόν αυστηρή εφαρμογή των τεχνικών απαιτήσεων θα οδηγούσε σε μείωση της «δουλειάς» και άρα σε οικονομικό αδιέξοδο, επισημαίνει ο Σύνδεσμος ...

Διαβάστε περισσότερα

O Γ. Ραγκούσης για την στάση των κομμάτων στις ψηφοφορίες της Βουλής

"Για να επιλυθούν προβλήματα των πολιτών είμαι από θέση αρχής, υπέρ της συνεννόησης με τα υπόλοιπα κόμματα. Έτσι κι αλλιώς είναι άλλο θέμα η συνεννόηση, άλλο η συγκυβέρνηση.Κάθε νομοθετική πρωτοβουλία για την καθιέρωση κανόνων και γενικών ρυθμίσεων που υπηρετούν προοδευτικές αξίες - όχι πελατειακών εξαιρέσεων ...

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ο Π. Κουρουμπλής παραμένει στην κυβέρνηση-Tου Μιχάλη Κανιμά

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έσπευδε να ζητήσει την παραίτηση Κουρουμπλή, από την δεύτερη κιόλας μέρα εκδήλωσης της οικολογικής καταστροφής, τότε ο πρωθυπουργός ίσως να είχε ήδη θέσει τον υπουργό του εκτός υπουργικού συμβουλίου. Η αγανάκτηση των πολιτών και η εσωκομματική δυσαρέσκεια κατά του υπουργού ...

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Τριετές Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. για 2.200 προσλήψεις-Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις!

Σύμφωνα με το έγγραφο 64623/19.9.2017 του ΟΑΕΔ, ως ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υπαγωγή στο Ειδικό Τριετές Πρόγραμμα ενίσχυσης εργοδοτών με επιχορήγηση που αντιστοιχεί στο ύψος των συνολικών ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 2.200 Ατόμων με Αναπηρίες, Απεξαρτημένων από εξαρτησιογόνες ουσίες, Αποφυλακισμένων και ...

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστική απόφαση για το κυνήγι "χτυπά" τους φιλόζωους

Πριν από μερικές ημέρες εκδόθηκε η νέα ρυθμιστική απόφαση για το κυνήγι από το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την υπογραφή του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου. Με αφορμή το παραπάνω γεγονός η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί, αφήνοντας ...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΘ... ΔΕΝ για τον Τσίπρα!

Υπεροχή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην εμφάνισή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έναντι της αντίστοιχης, πριν μία εβδομάδα, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δείχνει έρευνα της εταιρείας Pulse για το iefimerida.gr. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπερέχει σε όλα τα ερωτήματα, ενώ αποσπά τα μεγαλύτερα ...

Διαβάστε περισσότερα

SOS - Ποιες παραλίες ρύπανε η πετρελαιοκηλίδα;

Μεγάλη ανησυχία στους Αθηναίους έχει προκαλέσει το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ. Όσο οι έρευνες είναι σε εξέλιξη με στόχο να διαπιστωθεί ποιες παραλίες έχουν ρυπανθεί και πόσο επικίνδυνες είναι, ο κόσμος φοβάται τα χειρότερα.  Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η Νοτιοανατολική και Ανατολική ακτογραμμή Σαλαμίνας και οι ...

Διαβάστε περισσότερα

Τέλη κυκλοφορίας: Τι θα ισχύσει για τα νεότερα αυτοκίνητα

Ενόψει της προετοιμασίας των ειδοποιητηρίων για τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων του 2018, που θα καταβληθούν ως τις αρχές του επομένου έτους, τονίζεται η διαβεβαίωση του ΥΠΟΙΚ είναι ότι τα τέλη κυκλοφορίας για τα νεότερα αυτοκίνητα θα παραμείνουν αμετάβλητα, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος ...

Διαβάστε περισσότερα

Εξελίξεις στην υπόθεση κατασκοπείας και παρακολούθησης του Κώστα Καραμανλή «Πυθία»

Έρχεται δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, για κατασκοπεία και παραβίαση μυστικών της Πολιτείας με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σχετικά με το σχέδιο «Πυθία» κατά του Κώστα Καραμανλή, όπως τόνισε ο πολιτικός συντάκτης του Star Πέτρος Μποτσαράκος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με ...

Διαβάστε περισσότερα

Ο υπουργός Παιδείας αλλάζει τα ωράρια στο... Λύκειο!

Πιο προσιτό θέλει να κάνει το υπουργείο Παιδείας το σχολείο στους μαθητές, με τις αλλαγές που προωθούνται για το Νέο Λύκειο. Αυτό αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  Ο υπουργός Παιδείας K.Γαβρόγλου θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να παραμένουν στο σχολείο ...

Διαβάστε περισσότερα

Χοντρά επεισόδια και επίθεση σε συνεργείο του ΑΝΤ1 στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, πραγματοποιήθηκε στις το απόγευμα της Δευτέρας. Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος συγκεντρώθηκε η οικογένειά του, μαζί με αντιρατσιστικά σωματεία. Από εκεί, ξεκίνησαν πορεία στους δρόμους της Δραπετσώνας και κατέληξαν στο Καστράκι, ...

Διαβάστε περισσότερα

63,8 εκατ. ευρώ για την πληρωμή των 274.000 δικαιούχων του ΚΕΑ

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, συνολικού ποσού 63.796.674,70 ευρώ, για την πληρωμή μηνός Σεπτεμβρίου σε 273.913 δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Αυτό προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την οποία υπογράφει η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου.  

Διαβάστε περισσότερα

H μικρή Νεφέλη έχει κακοήθη όγκο και πρέπει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό - Ας την βοηθήσουμε να ζήσει

Στο αίτημα των γονιών ενός 10χρονου κοριτσιού που δίνει μάχη για τη ζωή του ανταποκρίθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, απευθύνοντας έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου η μικρή Νεφέλη να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό για θεραπεία. Η Νεφέλη διεγνώσθη τον Ιούλιο, με εκτεταμένο σάρκωμα ...

Διαβάστε περισσότερα

Σε e-δημοπρασία 57 ακίνητα της Τρ. Πειραιώς

Στη δεύτερη ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της, προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2017 μέσω του properties4sale.gr, του ειδικού διαδικτυακού της ιστότοπου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη δημοπρασία ιδιόκτητων ακινήτων της Τράπεζας πραγματοποιήθηκε ...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΔΟΕ: Σύλληψη υπόπτου για ναρκωτικά

Την 14η Σεπτεμβρίου 2017 υπάλληλοι του τμήματος Ναρκωτικών – Όπλων και λοιπών ελεγχόμενων προϊόντων της Π. Δ. Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του Σ.Δ.Ο.Ε., με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (Δ.Α.Θ./Υ.Δ.Ν./Τ.Δ.Δ.Α.Θ) προχώρησαν, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, στη σύλληψη ατόμου στη Θεσσαλονίκη. Η ...

Διαβάστε περισσότερα

Δύο Τούρκοι ισοβίτες δραπέτευσαν από φυλακή στη Χαλκιδική

Δύο Τούρκοι ισοβίτες δραπέτευσαν την Πέμπτη από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, εκμεταλλευόμενοι το ημιελεύθερο καθεστώς κράτησης που ισχύει στη συγκεκριμένη δομή. Πρόκειται για έναν 24χρονο κι έναν 33χρονο, που εξέτιαν ποινή ισόβιας κάθειρξης για διακίνηση παράτυπων μεταναστών. Οι δύο Τούρκοι είχαν μεταχθεί στις Αγροτικές Φυλακές ...

Διαβάστε περισσότερα